top of page
StancePhotography_EVA-48.jpg

Focus je
op jouw talent

Dan richt ik me op die van mij.

Laat me je helpen met de basis van jouw verhaal, zodat je ideale klant je steeds beter weet te vinden EN begrijpt. Van een website check tot 1-op-1 coaching met persoonlijk advies en een professionele fotosessie. Kies zelf wat je nodig hebt, en wat past bij de fase waarin je nu staat met je bedrijf. 

Weet je niet zo goed waar te beginnen? Stuur me dan even een berichtje met jouw vraag en ik help je verder!

Kies wat bij je past.

Ik droom van een wereld waar iedereen geld kan verdienen met zijn of haar talent. Dat je weet waar jouw meerwaarde zit en dit vervolgens in de praktijk kunt brengen in een bedrijf dat helemaal bij jou past, dat gun ik jou. Ik zou willen dat je elke dag vol energie je bed uit stapt en precies dat kunt doen wat je graag zou willen.

videotraining laptop.png

2,5 uur pure aandacht voor jouw verhaal

Scherpe-blik-sessie

€ 279*

Een frisse blik door een communicatiespecialist & fotograaf. Ik stel jou de juiste vragen, jij hoeft alleen je tijd vrij te maken en jezelf deze aandacht te gunnen.

Het resultaat: minimaal 10 concrete tips waarmee je direct aan de slag kunt om efficiënter, effectiever en met meer persoonlijkheid zichtbaar te zijn. 

Inclusief koffie, thee, cappuccino en een berg creatieve ideeën :)

Personal Branding

StancePhotography_EVA-40.jpg

vanaf € 495*

Fotosessie

Positioneer jezelf als de expert op jouw vakgebied met fantastische foto's. Maak je social posts, blogs, nieuwsbrieven en website persoonlijker met een serie lifestyle beelden die passen bij jouw persoonlijkheid. Zo wordt content creatie een stuk makkelijker én jouw branding professioneler.

 

Kies een pakket dat precies past bij jouw behoeften. Ik doe er alles aan om jouw passie en energie vast te leggen op beeld.

Watjezietbenjezelf

Samen zorgen we dat het hele verhaal klopt.

socials_watjezietbenjezelf_2022 (1).png

Coaching
traject

Als communicatiespecialist EN fotograaf help ik je persoonlijk en stap-voor-stap bij de basis van jouw verhaal. We doorlopen het 'Watjezietbenjezelf' werkboek vol met handige werkbladen en checklists en ontmoeten elkaar regelmatig drie keer in een live-sessie. Het resultaat van dit traject is jouw eigen Personal Branding Blauwdruk. Inclusief Personal Branding fotosessie. 

 

In een klik-gesprek leer ik je graag kennen en vertel ik je meer over mijn werkwijze. 

*Prijzen excl. BTW en eventuele reiskosten.

pakketten anker
scherpe-blik-sessie
StancePhotography_EVA-15.jpg

1-op-1 sparren? Dat kan!

Ik deel mijn kennis en ervaring graag met jou.

Wil je heel gericht samen aan een vraagstuk werken of overweeg je het coachingspakket maar twijfel je of het bij je past? Ik help je heel graag op weg met datgene waar jij vast loopt en een frisse blik nodig hebt.

Je mag me alles vragen over Personal Branding, maar bijvoorbeeld ook over content creatie op Instagram of het schrijven van pakkende teksten. Een 1-op-1 spar-sessie is al te boeken vanaf € 85 voor 1 uur. 

Happy you... happy me!

IMG_0419 2.jpg
IMG_0453.jpg
bottom of page